Maizi kotletēs es vairāk nepievienoju. Man ir cita recepte: kotletes sanāk daudz sulīgākas un garšīgākas

 

Kotletes franču virtuvē parādījās aptuveni 18. gadsimtā, un tolaik tās gatavoja no veselas gaļas, galvenokārt no ribu gabaliem. Tomēr mūsu valstī šāda tradīcija netika pārņemta.

Tāpēc gaļu sāka sagriezt mazos gabaliņos un sajaukt ar dažādām garšvielām. Pēc tam, kad tika izgudrota gaļas mašīna, kotlešu pagatavošanas veids atkal mainījās. Tagad smalki sagriezto gaļu papildu apstrādāja, izlaižot to caur gaļas mašīnu, tādējādi iegūstot malto gaļu.

Lasi arī: Tests: definējiet savu raksturu pēc attēla un uzziniet, kāpēc cilvēki jūs mīl

Šis izgudrojums īpaši patika padomju ēdnīcu pavāriem, jo ​​papildus gaļai caur gaļas mašīnu varēja izlaist maizi, kartupeļus un sīpolus. Šīs sastāvdaļas tika pievienotas gaļai, lai iegūtu vairāk kotlešu. Kotlešu receptes ar maizi bija aktuālas deficīta periodā. Tagad mēs iesakām kotletes gatavot bez maizes, lai saglabātu ēdiena sulīgumu.

Zaļā koka čūska atklāj: ko zvaigžņu zīmēm sola 2025. gads

Maize spēj palielināt maltās gaļas masu, kas nozīmē, ka var pagatavot vairāk kotletes. Bet šīm kotletēm var būt zināms skābums, kas sabojā iespaidu par visu ēdienu. Tāpēc ir viena cita metode, kā saglabāt kotlešu sulīgumu un maigumu.

Tikai 50 gadu vecumā uzzināju, ka kartupeļus cepu nepareizi; Kaimiņš šefpavārs man iemācīja vairākus knifiņus un tagad tupenīši garšo nesalīdzināmi labāk

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment